Sport : Seznamka : do 80 letPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky



Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.

MužLyžování 60 let Praha

TOP  24.1.2024

Lyžuješ ráda? jsi trochu dobrodruh? pokud si odpovíš ano, ozvi se a příští týden brázdíme svahy v Alpách

MužLyžování 48 let Praha

TOP  23.1.2024

Ahoj, hledam nekoho kdo by jel na lyzovacku do Alp na prodlouzeny vikend, muze vas by vice;))

MužBruslení 46 let Praha

TOP  19.1.2024

Nějaká milá, pohodová, vtipná holka na inline brusle by tu nebyla? :)

ŽenaLyžování 40 let Praha

TOP  18.1.2024

Hledám někoho na běžky do Krkonoš a nebo na lyžování.

Ahoj, ráda bych našla fajn kamaráda nebo kamarádku z Prahy a okolí na turistiku, procházky nebo do kina a do divadla, posezení u skleničky. Je mi 57, jsem z Prahy a mám dospělou dceru. Budu moc ráda, když se ozveš.

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  11.1.2024

Ahoj, hledám pohodového parťáka/parťačku na pravidelné lezení na stěně? Smichoff, Chodov nebo Libeň. Lano a výbavu mám, spolehlivý. Klidně můžeš být začátečník.

VOLEJBAL - KARLÍN - STŘEDA - 18:15 Smíšená parta, která hraje volejbal v Praze Karlíně u metra Florenc ve středu 18:15 - 20:00 hledá hráčky nebo hráče na doplnění volných míst. Na věku nezáleží. Hrajeme na dobré rekreační úrovni (5.-7. AVL; náhra za hlavu apod. ) a pár lidí se ještě vejde. Nehrajeme pro špičkový výkon, ale na druhé straně nás špatná hra nebaví. Příspěvky se platí paušálem cca 2500 za rok. Milan

ŽenaLyžování 39 let Praha

TOP  7.1.2024

Sháním spolucestující na lyžařský zájezd s cestovkou do Itálie, středisko Aprica, případně Paganella, Tre Cimme nebo Kronplatz. 3 denní lyžování, polopenze, doprava - vše v ceně. Termínů je spousta, preferuji březen, lze i v únoru.

Ahoj známá/neznámá, na přelomu února a března mám v plánu Alpy (Rakousko, Itálie) rád bych tam s pohodovou a usměvavou lyžařkou, pokud se tu najde ? V případě sympatií můžeme i v červnu na Capa Verde :-) či jinam.