Sport : Seznamka : 43-49 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



MužLyžování 46 let Semily

TOP  21.11.2023

Ahoj, pokud se zde potuluje žena , která by ráda občas někam vyrazila do hor, nechť se ozve. Preferuji Krkonoše, to je moje domovina, zázemí mám, vše je jenom na domluvě, věkově 30-40 let, nejsem žádný závodník , spíš si to vychutnávám hezky v klidu a pohodě. Více už přes Whatsup, Mesenger.

MužOstatní... 44 let Tábor

TOP  14.11.2023

Pojď se otužovat! Sezona se již blíží a já bych moc rád našel nějakou příjemnou a veselou ženu (věk řešit nebudeme), která se taky občas noří do ledové vody a nebaví ji to samotnou. Pokecat, zasmát se a tak trošku promrznou. Vše na pohodu a s úsměvem. Najdu?

Jsem sportovně založený, zajištěny, rád lyžuji, kolo, feraty, ale umím i odpočívat. Rád poznám ženu podobných zájmů.

MužOstatní... 48 let Praha

TOP  9.11.2023

Golf v Turecku- prosinec 2023 Pojd si prodlouzit letosni hrani o 14 dni v Hotelu Gloria Verde v Beleku, celkova cena cca 40 k zahrnuje all inclusive , golf , letenka. Nechci jet sam.,

MužBojové 47 let Praha

TOP  9.11.2023

Někdo se zájmem o příležitostné sparingové zápasy v boxu nebo MMA?

MužOstatní... 47 let Brno

TOP  31.10.2023

Kluk 46 let hledá fajn ženu 40-52 let která by si občas zahrála pinec

Hledám (na)turistku s láskou k horám a touhou po dobrodružství. Odjakživa mě fascinovaly zdánlivě vzájemně se vylučující protiklady spočívající v pohlavní zdrženlivosti snoubící se s vášní. Proto hledám přátelství se vzácnou ženou, která se ještě po fyzické stránce plně neodevzdala muži, nehodlá tak učinit ani v blízké budoucnosti, ale přesto není citově chladná a ráda se objímá. Nekuřačku, bez záliby ve psech. Jsem pro každou neškodnou špatnost: Třeba právě večerní koupání se v jezeře jen tak.

Hledam ženu na sportovni aktivity.

Zima už pomalu klepe na vrátka a já se hodně moc těším na sjezdové lyžování, rád bych cestoval s milou dámskou společností, nejsem závodní lyžař spíš sjedu jakýkoliv kopec a dole se rád potkám u lanovky. Tomáš z Liberce