Sport : Seznamka

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která by ráda zkusila Ferraty /začátečník/ , taky si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy. Prosím o fotku, kterou i já vyměním.

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky



MužBojové 32 let Praha

TOP  30.3.2024

Po čase zkouším štěstí. Chtěl bych poznat partacku, která ovládá box, kickbox či nějaký jiný bojový sport. Ideálně z Prahy nebo aspoň z takové vzdálenosti, že by se tam dalo na pohodu dojet. Čím vyšší úroveň, tím lepší, ale začátečnická by též nevadila. Kdyžtak mi prosím napiš zprávu a víc si řekneme ve zprávách. :?-?)

MužTenis 56 let Praha

TOP  29.3.2024

Ahoj, někdo na tenis....třeba ještě dnes?Tom

Najde se sympatická kamarádka na projížďky v okolí Plzně?

V červnu k moři, třeba Španělsko nebo Itálie. Hledám fajn spolucestovatelku.

Ahoj, hledám parťáky na kolo mtb na projížďky přes týden odpo po práci, příp. na celý den o víkendu (když nebudu na celý vik mimo Prahu), spise ze severu Prahy kvůli lepší domluvě. Máme tu jaro a počasí se snad už též umoudří na pohoda projížďky přírodou, navíc o víkendu začíná Vrkopa, tak už se jen domluvit a vyrazit;)

IT, trochu introvert, nekuřák, hledá ženu na společné cesty po barevných značkách a turistických trasách ......

Ahoj milé dámy, hledám kamarádku se kterou bych ráda zatočila s kily navíc, jsi také baculka a chceš s tím něco udělat, můžeme se spolu podporovat a chodit cvičit, budu se těšit na tvoji odpověď, děkuji Jitka 40 let

MužLyžování 68 let Brno

TOP  20.3.2024

Hledám lyžařku na Velikonoce do Rakouska.4 dny lyžování 4 noci- , skipas cesta os.autem asi 10000. Budem čtyři.L

Hledám sympatickou štíhlou ženu přiměřeného věku. Aktivní, cestování, turistika, kultúra, ...

Jaro začíná, je čas vytáhnout kolo. Pojeďme se projet do hradeckých lesů nebo klidně i dál. Jezdit sám je nuda.

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.