Sport : SeznamkaPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



MužLyžování 56 let Praha

TOP  14.12.2023

hledám parťačku na běžky (a v létě třeba na kolo)

ŽenaSquash 44 let Praha

TOP  9.12.2023

Ahoj. Někdo lepší střední úrovně na squash na Hamru v Záběhlicích v týdnu mezi 17-19? Ideálně, když mu chuť sportovat vydrží déle než měsíc??.Petra, sportovní tip s chutí vyběhat se na kurtu, 45 let.

Hledám spolujezdce/spolujezdkyní pro Mistrovství ČR v rally historických automobilů 2024.Uvítám finanční spoluúčast nebo manažerské schopnosti k zajištění sezony.

KUŽELKY - Do týmu kuželkářů hrajících amatérskou ligu (hrajeme pro zábavu) cca 1x za 14dní (mino letní období), hledáme ideálně ženu/dívku, která by se chtěla stát součástí našeho týmy. Naše domovská kuželna je Astra na Zahradním městě. Uvítáme i hráčku/y bez předchozích zkušeností jen s talentem a chutí se postupně zlepšovat. Hrajeme tzv. 80 sdružených (40plné + 40dorážka) Těšíme se na nové členky (nebo i členy) týmu Hezký den všem Petr

ŽenaOstatní... 44 let Praha

TOP  4.12.2023

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na stolní tenis. Jsem žena z Prahy 9 a je mi 42 let. Pokud máš zájem, napiš.

MužLyžování 45 let Praha

TOP  4.12.2023

Praha -> Jizerky na běžky. Sonduji, kdo je Praha-sever nebo ne moc daleko při cestě a chtěl by si zajet na otočku na běžky do Jizerek. Raději v pracovní den brzy ráno. Tempo individuální, výlet na 3-4 hodiny.

MužBadminton 48 let Praha

TOP  30.11.2023

Někoho na hraní badmintonu. Úroveň: mírně pokročilá. Místo: BB aréna Letňany, Step nebo Kralupy.

MužLyžování 58 let Praha

TOP  30.11.2023

Hledám spolujízdu na hory lyže Itálie Francie Já 190 99 58 šedivý dlouhán rád poznám partu co pojede ještě letos výhodná cena ....Ahoj P.

MužSquash 52 let Praha

TOP  28.11.2023

Dobry den. Hledám parťáka na squash (squashpark Cibulka Praha) v pracovní dny, během dne. Nadprůměrná herní úroveň.

MužOstatní... 36 let Praha

TOP  26.11.2023

Šipky - hledám spoluhráče/spoluhráčku. Softy/steely je jedno ačkoliv lehce preferuju steely, na softech jsem začínal a rád si hodim kdekoliv je automat, steely trénuju zatím sám doma.