Sport : Seznamka

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Hledám někoho na elektrokolo. Kratší výlety nebo i na více dní. Je mi 68 let, bydlim v Rokycanech. Taky ráda plavu.



MužPosilovna 52 let Ostrava

TOP  22.2.2024

Hledám někoho na společné návštěvy fitka, jsem začátečník ve dvou se to lépe táhne, dík za odpovědi.

Ahoj.....je tu nějaká nadějná běžkařka na společné výlety za sněhem ? ??

Najdu kamarádku na běh, či jiné sportovní aktivity?

Najde se tu chlap v mém věku na běhání a dlouhé výšlapy či vyjížďky na horském kole?

MužSquash 41 let Liberec

TOP  17.2.2024

Dobrý den, hledám partnera(ku) na squash 2x v týdnu. Hraju na úrovni středně pokročilá. Je mi 41 let. Budu ráda, když mi napíšete.

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

IT, trochu introvert, hledá ženu na výletování a v zimě někam do tepla k moři, kde si zaplavat v pořádných vlnách ...

Do termálů nebo na wellness, na vínečko i na ???.. Ale i na výlet, kulturu i tanec, nezávazně i závazně - ale pravidelně.. Kdo se přidá?

ŽenaBadminton 39 let Praha

TOP  8.2.2024

Ahoj, hledám sportparťáky na badminton, přes týden odpo po práci. A ideálně ze severu Prahy, chodivám hrávat do Stepu;)

Hledám sportovně založeného parťáka (pohodově horské kolo, fitko, plavání) na výlety, dovolenou, ... Výhodou, ale ne nutně, m-m aktivního... Jen z Brna a nekuřák.

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.