Sport : Seznamka : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která by ráda zkusila Ferraty /začátečník/ , taky si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy. Prosím o fotku, kterou i já vyměním.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky



Hledám parťačku do posilovny. 55 let

Kolo ještě čeká v garáži na pořádné jaro, ale asi už je čas se začít poohlížet, jestli ty první jarní kilometry najedu sám nebo s někým dalším. Hledám někoho na občasné vyjížďky po okolí Liberce, cca 2x týdně navečer po práci, do 50km. Žádný závodění, prostě na pohodu, zlepšení mizerné kondičky, protažení po celodenním sezení v kanclu a převážně mimo silnice (trekový e-bike).

Nepotřebuješ parťáka ke běhání? Ne výkonnostnímu:)

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

MužPosilovna 52 let Ostrava

TOP  22.2.2024

Hledám někoho na společné návštěvy fitka, jsem začátečník ve dvou se to lépe táhne, dík za odpovědi.

Ahoj.....je tu nějaká nadějná běžkařka na společné výlety za sněhem ? ??

Najdu kamarádku na běh, či jiné sportovní aktivity?

MužSquash 41 let Liberec

TOP  17.2.2024

Dobrý den, hledám partnera(ku) na squash 2x v týdnu. Hraju na úrovni středně pokročilá. Je mi 41 let. Budu ráda, když mi napíšete.

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

IT, trochu introvert, hledá ženu na výletování a v zimě někam do tepla k moři, kde si zaplavat v pořádných vlnách ...

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

Byla by fain nějaká parťačka na kolo/brusle, když už se blíží sezóna, mit to s kým sdílet a i vice :P S vyhledem na zimu běžky/brusle a pak se zahřívat ;) Náctka dvacka třicka nebo čtyřicítka, to je mi fuk, když to bude mit správný flow :)