Sport : Seznamka

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Byla by fain nějaká parťačka na kolo/brusle, když už se blíží sezóna, mit to s kým sdílet a i vice :P S vyhledem na zimu běžky/brusle a pak se zahřívat ;) Náctka dvacka třicka nebo čtyřicítka, to je mi fuk, když to bude mit správný flow :)



Hodila by se parťačka (parťák) na fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..) a/nebo venkovní běh (3-6km) v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit, můžem si pomoct vzájemně. Ozvi se ;)

Parťačka (parťák) na běh a/nebo fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy cca 45, 178cm, 90kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit. Ozvi se :)

Hodila by se parťačka (parťák) na venkovní běh (3-6km) či fitko, případně občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT, fitko..) v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina (?) Já - muž sportovní postavy i ducha, samozřejmě nekuřák, 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou. Venku už je a asi bude tepleji. Ozvi se :)

Parťačka (parťák) na posilovnu, fitko, či jiný sport (kruhák, TRX, HEAT, fitko..), nebo venkovní běh (3-6km), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, centrum (?) Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou (můžu zajít skoro kamkoliv), pomoct se cvičením, nebo si pomoci vzájemně. Ozvi se :)

Ahojky hledám parťáka i parťačku na lyžovačku v Rakousku na velikonoční svátky. Jsem z Pardubic a ty můžeš být odkudkoliv..

Někdo do poslední letních dnů na kolo ? Anebo motivátor do fitka ? A jak se ochladí i saunu můžu...

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která by ráda zkusila Ferraty /začátečník/ , taky si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy. Prosím o fotku, kterou i já vyměním.

Byla by fain nějaká parťačka na kolo/brusle, když už se blíží sezóna, mit to s kým sdílet a i vice :P S vyhledem na zimu běžky/brusle a pak se zahřívat ;) Náctka dvacka třicka nebo čtyřicítka, to je mi fuk, když to bude mit správný flow :)