Sport : Seznamka : do 80 letLiberec



Kolo ještě čeká v garáži na pořádné jaro, ale asi už je čas se začít poohlížet, jestli ty první jarní kilometry najedu sám nebo s někým dalším. Hledám někoho na občasné vyjížďky po okolí Liberce, cca 2x týdně navečer po práci, do 50km. Žádný závodění, prostě na pohodu, zlepšení mizerné kondičky, protažení po celodenním sezení v kanclu a převážně mimo silnice (trekový e-bike).

MužSquash 41 let Liberec

TOP  17.2.2024

Dobrý den, hledám partnera(ku) na squash 2x v týdnu. Hraju na úrovni středně pokročilá. Je mi 41 let. Budu ráda, když mi napíšete.

Vdaná sportující žena se souhlasem manžela hledá parťáka na běhání, saunu, cvičení, otužování. Ideálně příjemný sportovně založený usměvavý muž SŠ/VŠ mezi 36 a 50 lety, který uběhne bez potíží alespoň 10 km :-)

Ahoj, kdyby měl někdo čas a chuť, uvítal bych někoho na dopolední sportování.. běh, kolo, stolní tenis, volejbal... nebo mě třeba někdo naučí něco nového?

Ahoj, hledám parťačku na turistiku, případně kolo-elektrokolo, in-line. Nejradši turistiku u které dost fotím a natáčím na kameru, Takže žádná honička ale kochání se přírodou. Nejčastěji vyhlídková místa, zříceniny hradů... Nemusí to být jenom jednodenní výlet.

Zima už pomalu klepe na vrátka a já se hodně moc těším na sjezdové lyžování, rád bych cestoval s milou dámskou společností, nejsem závodní lyžař spíš sjedu jakýkoliv kopec a dole se rád potkám u lanovky. Tomáš z Liberce