Sport : Seznamka : 47-53 letBrno



Ahoj, hledám holku pro všechno, pro každodenní radosti a starosti, pro sdílení pohody, pro společné usínání a probouzení, pro práci kolem domu a zahrady, pro výlety, hory, lesy, řeky, kolo, lyže, koncerty, kina, divadla, pro zazpívání u kytary, pro zasmání se, pro vzájemnou pomoc. Budu rád když budeš mít minulost, nevyřešené se vyřeší, chci tě pro budoucnost. Máš-li to podobně, napiš prosím. Nebo řekni kamarádce, které chybí někdo jako já. A hezký den, jestli jsi dočetla až sem :-)

Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.

Rád bych poznal sportovně založenou zadanou ženu, která by měla chuť na pravidelné "tajné" společné vyjížďky na horském kole. Ideálně sever Brna. Najde se taková? Petr

Ahoj, hledám sportovní pohodovou kamarádku, 35-50, na občasné/pravidelné rekreační projížďky na kole. Ideálně jih Brna.

Do termálů nebo na wellness, na vínečko i na ???.. Ale i na výlet, kulturu i tanec, nezávazně i závazně - ale pravidelně.. Kdo se přidá?

MužLyžování 52 let Brno

TOP  29.11.2023

Nějaká příjemná parťačka pro výlet do Alp na lyže? Klidně i začátečnice co to chce zkusit.

MužOstatní... 47 let Brno

TOP  31.10.2023

Kluk 46 let hledá fajn ženu 40-52 let která by si občas zahrála pinec

ŽenaBojové 49 let Brno

TOP  20.9.2023

Zdravím všechny, hledám někoho kdo by mě naučil základy boxu a sebeobrany ;)