Sport : SeznamkaBřeclav

Ve zvoleném okrese jsme žádný inzerát nenašli, prohledali jsme proto navíc i kraj.

Sport : Seznamka : Jihomoravský kraj



Ahoj, hledám holku pro všechno, pro každodenní radosti a starosti, pro sdílení pohody, pro společné usínání a probouzení, pro práci kolem domu a zahrady, pro výlety, hory, lesy, řeky, kolo, lyže, koncerty, kina, divadla, pro zazpívání u kytary, pro zasmání se, pro vzájemnou pomoc. Budu rád když budeš mít minulost, nevyřešené se vyřeší, chci tě pro budoucnost. Máš-li to podobně, napiš prosím. Nebo řekni kamarádce, které chybí někdo jako já. A hezký den, jestli jsi dočetla až sem :-)

Ahoj.Je tu zabicka, ktera ma v patek 26.4.2024 volny den a nema plan.Nabizim celodenni Aqualand. Brno a okoli a smer zapad V.Bites, Rosice.

Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.

Rád bych poznal sportovně založenou zadanou ženu, která by měla chuť na pravidelné "tajné" společné vyjížďky na horském kole. Ideálně sever Brna. Najde se taková? Petr

Ahoj, hledám sportovní pohodovou kamarádku, 35-50, na občasné/pravidelné rekreační projížďky na kole. Ideálně jih Brna.

MužLyžování 68 let Brno

TOP  20.3.2024

Hledám lyžařku na Velikonoce do Rakouska.4 dny lyžování 4 noci- , skipas cesta os.autem asi 10000. Budem čtyři.L

Hledám kamarádku na rekreační běhání kolem Brněnské přehrady. Luboš ??

Do termálů nebo na wellness, na vínečko i na ???.. Ale i na výlet, kulturu i tanec, nezávazně i závazně - ale pravidelně.. Kdo se přidá?

Hledám sportovně založeného parťáka (pohodově horské kolo, fitko, plavání) na výlety, dovolenou, ... Výhodou, ale ne nutně, m-m aktivního... Jen z Brna a nekuřák.

MužLyžování 64 let Brno

TOP  31.1.2024

Ahoj, aktivní šedesátník, 178/81, VŠ, nekuřák, všestranný sportovec (lyže, snowboard, tenis, kolo, golf, výlety, cestování atd) hledá kamarádku na lyže (rád bych ještě letos do Alp) a v případě vzájemných sympatií třeba i více :-) Mám stále duši kluka a nemám rád "blbou náladu". Lada