Sport : SeznamkaPraha



MužOstatní... 34 let Praha

TOP  13.4.2024

Hledám někoho z Prahy se zálibou v cestování, focení, sportu. Někoho aktivního s kým není nuda a kdo by rád pravidelně podnikal nějaké akce. Věk prosím přiměřený mému, na pohlaví nesejde. Vztah nehledám, spíš nové přátele. M.

MužOstatní... 48 let Praha

TOP  11.4.2024

Chces nekam vyrazit za kulturou, sportem, pocestovat a nebo jen tak na kafe? Klidne napis a neco vymyslime. Bavime lidi co dokazou byt aktivni, a nebo aslespon chteji byt aktivni a potrebuji jen nekoho na rozjezd. Neni treba nic resit, jen se tolerovat takovy jaky jsme, stejne jsme vsichni stejny a original zaroven;)). Vse zacina kamaradstvim, a vzajemnou pohodou.

Lyže se uklidily a je třeba vytáhnout kolo a botky na turistiku. Již nejsem "chrt", ale ani se životem neloudám. Najde se zde nějaká partnerka na pohodové kolování, turistiku a cestování ? Nezadaná, z Prahy, do 65, "přiměřené" hmotnosti a komunikativní. Jejím jediným smyslem života nejsou nekonečné telenovely, pejsek, kočička nebo jenom vnoučátka a není 100% hlídací babička. Vše v pohodě a především s humorem. Děvčata, žijeme jenom jednou.

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na cyklistiku.

MužTenis 49 let Praha

TOP  7.4.2024

Hledám parťáka/čku k pravidelnému hraní… ideálně Praha 13…

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

MužBadminton 48 let Praha

TOP  4.4.2024

Rad bych se obcas protahnul jinak a proto hledam nekoho treba na badminton. Na oplatku mohu vzit treba na lezeni.

MužTenis 49 let Praha

TOP  4.4.2024

Hledám tenisového parťáka nebo parťačku na první víkend v Paříži s návštěvou Roland Garros...

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....