Sport : Seznamka : 42-48 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



ŽenaBadminton 48 let Praha

TOP  17.4.2024

Ahoj, jsme parta čtyřicátníků a hledáme sympatického kolegu na pravidelnou nedělní podvečerní čtyřhru mix (Letňany 18.30 -20). Jsme mírně až více pokročilí a všichni (různě často) hrajeme s trenérem.

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Parťačka (parťák) na běh a/nebo fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy cca 45, 178cm, 90kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit. Ozvi se :)

Ahoj, nekdo k vode, kdo se rad koupe Vek neresim

Hodila by se parťačka (parťák) na venkovní běh (3-6km) či fitko, případně občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT, fitko..) v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina (?) Já - muž sportovní postavy i ducha, samozřejmě nekuřák, 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou. Venku už je a asi bude tepleji. Ozvi se :)

Rád bych poznal sportovně založenou zadanou ženu, která by měla chuť na pravidelné "tajné" společné vyjížďky na horském kole. Ideálně sever Brna. Najde se taková? Petr

Parťačka (parťák) na posilovnu, fitko, či jiný sport (kruhák, TRX, HEAT, fitko..), nebo venkovní běh (3-6km), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, centrum (?) Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou (můžu zajít skoro kamkoliv), pomoct se cvičením, nebo si pomoci vzájemně. Ozvi se :)

MužTenis 44 let Most

TOP  3.4.2024

Někdo na tenis v Mostě nebo případně v okolí? :) Docela dlouho jsem to nehrál (dříve jen rekreačně), takže zatím na rozpinkání to může být v podstatě kdokoliv (muž i žena, věk nerozhoduje cca 18-55). Později na zápasy spíše muž podobné výkonnostní kategorie. :) Více info po e-mailu. Předem díky za tenisové nabídky. :) Až někdo napíše, tak potřebuji tak týden na to, abych si dal do pořádku tenisovou výbavu. :D

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Hodila by se parťačka (parťák) na fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..) a/nebo venkovní běh (3-6km) v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit, můžem si pomoct vzájemně. Ozvi se ;)