Sport : Seznamka : 48-54 let



Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

MužBruslení 53 let Praha

TOP  25.4.2024

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy.

Ahoj, hledám holku pro všechno, pro každodenní radosti a starosti, pro sdílení pohody, pro společné usínání a probouzení, pro práci kolem domu a zahrady, pro výlety, hory, lesy, řeky, kolo, lyže, koncerty, kina, divadla, pro zazpívání u kytary, pro zasmání se, pro vzájemnou pomoc. Budu rád když budeš mít minulost, nevyřešené se vyřeší, chci tě pro budoucnost. Máš-li to podobně, napiš prosím. Nebo řekni kamarádce, které chybí někdo jako já. A hezký den, jestli jsi dočetla až sem :-)

Někdo na ledovec Kitzsteinhorn 27.-28.4. na Gletscher Frühlingsfest..?

MužTenis 49 let Praha

TOP  21.4.2024

Hledám tenisového parťáka nebo parťačku na první víkend French Open v Paříži s návštěvou nejen Roland Garros...

Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.

Rád bych poznal sportovně založenou zadanou ženu, která by měla chuť na pravidelné "tajné" společné vyjížďky na horském kole. Ideálně sever Brna. Najde se taková? Petr

MužTenis 49 let Praha

TOP  7.4.2024

Hledám parťáka/čku k pravidelnému hraní… ideálně Praha 13…

Ahoj, hledám sportovní pohodovou kamarádku, 35-50, na občasné/pravidelné rekreační projížďky na kole. Ideálně jih Brna.

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.