Sport : Seznamka : 49-55 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o sex, ale erotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný hyperaktivní cholerik



Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.

Hledá se aktivní žena pro společné zážitky, nejlíp na hooodně dlouho :-)

MužTenis 49 let Praha

TOP  7.4.2024

Hledám parťáka/čku k pravidelnému hraní… ideálně Praha 13…

Ahoj uz se nam zas blizi leto zas nejaci kamosi k vode snami

Ahoj, hledám sportovní pohodovou kamarádku, 35-50, na občasné/pravidelné rekreační projížďky na kole. Ideálně jih Brna.

Velmi rád poznám ženu , která potřebuje změnu , nechce být sama , ráda sportuje , kolo ( bike , gravel , silnička ) i cestuje . Inteligence , tolerance , slušnost , úroveň , prostě pohodový oba naplňující vztah .Co požaduji i nabízím. PS: . Radek , VŠ, 52/180 .

MužTenis 49 let Praha

TOP  4.4.2024

Hledám tenisového parťáka nebo parťačku na první víkend v Paříži s návštěvou Roland Garros...

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)