Sport : Seznamka : 51-57 let



Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.

Ozve se trošku sportovně založená žena ?

Hledá se aktivní žena pro společné zážitky, nejlíp na hooodně dlouho :-)

Ahoj, hledám sportovní pohodovou kamarádku, 35-50, na občasné/pravidelné rekreační projížďky na kole. Ideálně jih Brna.

Velmi rád poznám ženu , která potřebuje změnu , nechce být sama , ráda sportuje , kolo ( bike , gravel , silnička ) i cestuje . Inteligence , tolerance , slušnost , úroveň , prostě pohodový oba naplňující vztah .Co požaduji i nabízím. PS: . Radek , VŠ, 52/180 .

Hledám ženu na koloběžku případně i na kolo k toulání se po historii i po tom co stvořila příroda nebo něco tvořit, ale vždy alespoň s nějakým smyslem pro humor a legraci - pokud je mezi tím nějaký rozdíl.. Zbytek je v ostatních inzerátech, co se Vám ukážou po rozkliknutí profilu. Přeji všem krásný den nebo dobrou noc - podle toho, kdy to budete číst.

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)