Sport : Seznamka : 55-61 letPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky



vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

ŽenaBadminton 61 let Praha

TOP  31.3.2024

Parta 4 žen okolo 60 ráda uvítá ve svém středu hráče ... mužský prvek. Kdo ale skutečně hraje badminton.. Možnost pravidelného hraní v týdnu (nebo jako náhradníci ad hoc) 2 hodiny. Věk 60 - 65, z Prahy, kladný vztah k pohybu a nezadaní jako my (proč si dělat problémy). Zkusíme to a uvidíme jak si vzájemně vyhovujeme. Pokud ano případně možné další aktivity kolo, lyže, turistika. Tak chlapci honem pište ..Pozor nejde primárně o seznámení.

MužTenis 56 let Praha

TOP  29.3.2024

Ahoj, někdo na tenis....třeba ještě dnes?Tom

Hledám sympatickou štíhlou ženu přiměřeného věku. Aktivní, cestování, turistika, kultúra, ...

Hledám sympatickou kamarádku na projížďky na kole nebo elektrokole, ideálně oblast mezi Prahou a Berounem.

Hledám parťačku do posilovny. 55 let

MužLyžování 59 let Praha

TOP  25.1.2024

Ahoj! Postrádá se lyžařka, pohodová nekuřačka, bez závazků (45-53), nejen na lyže, kolo, výlety, do kina, divadla i hospůdky, na lenošení z Prahy a okolí. Co takhle zajít zítra na kávu a třeba i naplánujeme lyžování v Itálii či jinde.

MužLyžování 60 let Praha

TOP  24.1.2024

Lyžuješ ráda? jsi trochu dobrodruh? pokud si odpovíš ano, ozvi se a příští týden brázdíme svahy v Alpách

Ahoj, ráda bych našla fajn kamaráda nebo kamarádku z Prahy a okolí na turistiku, procházky nebo do kina a do divadla, posezení u skleničky. Je mi 57, jsem z Prahy a mám dospělou dceru. Budu moc ráda, když se ozveš.

Kočku na lyže na 2 dny do Alp hledá trochu vypelichaný 176/60let, 85kg. Zn. leden 2024/dobrá lyžařka.