Seznamka pro seniory : Sport : 62-68 let



Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Lyže se uklidily a je třeba vytáhnout kolo a botky na turistiku. Již nejsem "chrt", ale ani se životem neloudám. Najde se zde nějaká partnerka na pohodové kolování, turistiku a cestování ? Nezadaná, z Prahy, do 65, "přiměřené" hmotnosti a komunikativní. Jejím jediným smyslem života nejsou nekonečné telenovely, pejsek, kočička nebo jenom vnoučátka a není 100% hlídací babička. Vše v pohodě a především s humorem. Děvčata, žijeme jenom jednou.

Najde se tu cyklistka která by občas ráda prožila hezké pohodové chvilky na kole. Celá vysočina.

MužLyžování 68 let Brno

TOP  20.3.2024

Hledám lyžařku na Velikonoce do Rakouska.4 dny lyžování 4 noci- , skipas cesta os.autem asi 10000. Budem čtyři.L

MužLyžování 64 let Brno

TOP  31.1.2024

Ahoj, aktivní šedesátník, 178/81, VŠ, nekuřák, všestranný sportovec (lyže, snowboard, tenis, kolo, golf, výlety, cestování atd) hledá kamarádku na lyže (rád bych ještě letos do Alp) a v případě vzájemných sympatií třeba i více :-) Mám stále duši kluka a nemám rád "blbou náladu". Lada

Ahoj - jaro za dveřmi a já hledám pohodovou kámošku na kolo ...na stavu nezáleží , hlavně vše na pohodu a s humorem .....písneš ?

MužLyžování 68 let Brno

TOP  26.1.2024

Ahoj. Hledám sportovně založenou ženu. V unoru, v březnu do itálie na lyže.

Ahoj. Hledám sportovně založenou ženu, která má srdíčko na pravém místě. (příroda, lyže, kolo, tenis, voda atd zn. ideál) Vše ostatní si můžeme říci u skleničky dobrého vínka nebo kávičky. Lumír

Ahoj, hledám parťačku na turistiku, případně kolo-elektrokolo, in-line. Nejradši turistiku u které dost fotím a natáčím na kameru, Takže žádná honička ale kochání se přírodou. Nejčastěji vyhlídková místa, zříceniny hradů... Nemusí to být jenom jednodenní výlet.

MužTenis 68 let Praha

TOP  22.11.2023

Hledám sympatickou ženu na tenis a jiné sportovní aktivity. Při vzájemných sympatiich třeba i více.