Běhání a turistika : Sport

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



Ahoj, hledám parťačku na turistiku, případně kolo-elektrokolo, in-line. Nejradši turistiku u které dost fotím a natáčím na kameru, Takže žádná honička ale kochání se přírodou. Nejčastěji vyhlídková místa, zříceniny hradů... Nemusí to být jenom jednodenní výlet.

Ahoj, tak asi začnu tím nejlepším, umím celkem obstojně vařit. To si zapamatuj! :-D Normální nejsem, to radši přeskočíme, rád sportuji, běh, zejména horský běh, turistika, kolo, plavání, sněžnice, zkoušel jsem i běžky, ale na to jsem strašný střevo :-D Jsem z Trutnova, 36let, a rád bych tu našel slečnu, co má podobné zájmy ;-) Budu se těšit na odpověď :-) Honza

Hledám (na)turistku s láskou k horám a touhou po dobrodružství. Odjakživa mě fascinovaly zdánlivě vzájemně se vylučující protiklady spočívající v pohlavní zdrženlivosti snoubící se s vášní. Proto hledám přátelství se vzácnou ženou, která se ještě po fyzické stránce plně neodevzdala muži, nehodlá tak učinit ani v blízké budoucnosti, ale přesto není citově chladná a ráda se objímá. Nekuřačku, bez záliby ve psech. Jsem pro každou neškodnou špatnost: Třeba právě večerní koupání se v jezeře jen tak.

Hledam ženu na sportovni aktivity.