Běhání a turistika : Sport : 47-53 let



První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Parťačka (parťák) na běh a/nebo fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy cca 45, 178cm, 90kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit. Ozvi se :)

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)

IT, trochu introvert, nekuřák, hledá ženu na společné cesty po barevných značkách a turistických trasách ......

Hledám parťačku na pěší túry, kterou baví chodit na túry 15-25km/den z Brna a okolí nebo Vyškova a okolí nebo se můžeme potkat i někde na trase (prakticky celá Morava). Nehledám manželku, ani milenku. Jde o ty túry :) Na kafé ani na krátkou testovací procházku nechodím. Nejde o mě. Jde o ty túry :)

Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.