Kolo a cyklistika : Sport



Hledám ženu na koloběžku případně i na kolo k toulání se po historii i po tom co stvořila příroda nebo něco tvořit, ale vždy alespoň s nějakým smyslem pro humor a legraci - pokud je mezi tím nějaký rozdíl.. Zbytek je v ostatních inzerátech, co se Vám ukážou po rozkliknutí profilu. Přeji všem krásný den nebo dobrou noc - podle toho, kdy to budete číst.

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na vše co bude vzájemně vyhovovat oběma, třeba i na kolo a za sportem... hledám kamarádku :)

Nějaká fajn slečna (20-32) na společné vyjížďky v okolí Prahy? Ideálně silnice.

Ahoj jmenuji se Pavel a hledám kamarádku na kolo ale varuji neujedu 100km bydlím v Chebu tak když se najde nějaká NEprofesionálka můžeme vyjet díky

Najde se sympatická kamarádka na projížďky v okolí Plzně?

Jaro začíná, je čas vytáhnout kolo. Pojeďme se projet do hradeckých lesů nebo klidně i dál. Jezdit sám je nuda.

Hledám sympatickou kamarádku na projížďky na kole nebo elektrokole, ideálně oblast mezi Prahou a Berounem.

Kolo ještě čeká v garáži na pořádné jaro, ale asi už je čas se začít poohlížet, jestli ty první jarní kilometry najedu sám nebo s někým dalším. Hledám někoho na občasné vyjížďky po okolí Liberce, cca 2x týdně navečer po práci, do 50km. Žádný závodění, prostě na pohodu, zlepšení mizerné kondičky, protažení po celodenním sezení v kanclu a převážně mimo silnice (trekový e-bike).

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

Ahoj - jaro za dveřmi a já hledám pohodovou kámošku na kolo ...na stavu nezáleží , hlavně vše na pohodu a s humorem .....písneš ?