Ostatní... : Sport

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.



Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

MužOstatní... 34 let Praha

TOP  13.4.2024

Hledám někoho z Prahy se zálibou v cestování, focení, sportu. Někoho aktivního s kým není nuda a kdo by rád pravidelně podnikal nějaké akce. Věk prosím přiměřený mému, na pohlaví nesejde. Vztah nehledám, spíš nové přátele. M.

MužOstatní... 48 let Praha

TOP  11.4.2024

Chces nekam vyrazit za kulturou, sportem, pocestovat a nebo jen tak na kafe? Klidne napis a neco vymyslime. Bavime lidi co dokazou byt aktivni, a nebo aslespon chteji byt aktivni a potrebuji jen nekoho na rozjezd. Neni treba nic resit, jen se tolerovat takovy jaky jsme, stejne jsme vsichni stejny a original zaroven;)). Vse zacina kamaradstvim, a vzajemnou pohodou.

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

Najdu kamarádku na běh, či jiné sportovní aktivity?

Hledám sportovně založeného parťáka (pohodově horské kolo, fitko, plavání) na výlety, dovolenou, ... Výhodou, ale ne nutně, m-m aktivního... Jen z Brna a nekuřák.

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

Hledám parťáka, parťačku na individualní jogu s pohybovými potížemi .

hledám ženu, která chce řešit problémy(i nadváhu) sportem a hledá partnera, který to má podobně a bude jí podporovat.Vážný vztah je vítán.