SEZA07012507  72 let | Kolín Zpět


Jsem sice v důchodu, ale finančně zabezpečený. Rád cestuji, ale samotného mě to moc nebaví. Proto hledám ženu z okolí Českého Brodu, která je také už v důchodu, má také ráda cestování, chybí jí mužská náruč a chtěla by poznávat krásy světa a užívat slasti života se mnou. Já 179/85.

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 61 - 81 let
Mám zájem o:vážný vztah, kamarádství,
Město:Kolín
Rok narození:1952 (72 let)
Výška:179 cm
:8.4.24 23:29
Znamení:
Vzdělání:bakalářské
Postava:tak akorát
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (18) Další fotky


Inzeráty uživatele (3)

MužVážně 72 let Kolín

TOP  8.1.2024

Je mi 71 let , jsem stále ještě aktivní, rád poznávám nové kraje, mám rád přírodu, památky, moře a milou společnost. Bohužel jsem na to ale sám. Přidáš se? Pište jen ženy v důchodu, co už nepracují a jsou pánem svého času

Na jaře bych chtěl jet k moři. Hledám proto ženu v důchodu, která by jela se mnou. Podnikat výlety, romantické procházky, koupání a posezení u dobrého drinku ve dvou se nedá ničím nahradit. Najdu? Je mi 71 let, 178cm, střední postava, jsem stále ještě aktivní, rád poznávám nové kraje, mám rád přírodu, památky, moře a milou společnost.

Jsem "sínejdžr" (senior teenager) 177/87. Mám všechno, po čem jsem toužil jako teenager, akorát o 55 roků později. Nemusím chodit do školy ani do práce. Nemám akné. Každý měsíc mám vlastní kapesné! Nemám určenou večerku. Mám řidičák a svoje vlastní auto. Mám občanský průkaz, s kterým se dostanu kam potřebuji. Ženy, se kterými bych se rád mazlil už nemusí mít strach z otěhotnění. Neřeším malichernosti a vše krásné si dokáži užívat naplno. Přidáš se?