noe777  64 let | Šumperk Zpět


Nevěřím, že hledám jehlu v kupce sena -ženu citovou a citlivou se zdravým selským rozumem, ženu, která v životě už mnoho prožila a proto už ví, že jen upřímné a pevné vztahy mají v životě opravdovou cenu, bez lží a přetvářek, ženu se zájmem o umění, zvířátka i přírodu a bez strachu měnit životní stereotyp. Ideálně s ŘP, olomoucký a východočeský kraj. Jsem prý sympatický muž, bohatý životními zkušenostmi, zrakově postižený, ne však zcela nevidomý, ohleduplný kuřák. Věřím v pevný vztah.ŘP výhodou.

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 55 - 66 let
Mám zájem o:vážný vztah, kamarádství,
Město:Šumperk
Rok narození:1960 (64 let)
Výška:195 cm
:25.4.24 6:26
Znamení:
Vzdělání:středoškolské
Stav:rozvedený/vdovec
Postava:pár kilo navíc
Kouřím:příležitostně
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (61) Další fotky


Inzeráty uživatele (4)

MužVážně 64 let Bruntál

TOP  13.4.2024

Ahoj. Nabízím to, co také hledám, empatii, živ. zkušenosti, duchovno a víru v lásku v každém věku. Nerozhoduje těl. dokonalost, ale nedostatek rozumu a citu. Mám rád umění, knihy, floru i faunu. Mým cílem je opravdový, reálný vztah ve dvou. Šumperk a celá ČR.

Hledáš muže s domem, 2 auty, turistu, tanečníka, sportovce, nekuřáka, abstinenta? Zemřel v r.1492. Já ale žiji, nabízím opravdový vztah, nehledám majetek ani tělesnou dokonalost. Ale IQ, cit, empatii a to také nabízím. Jsem 10 let zrakově postižený , ale mám bohatý vnitřní zrak a tím možná vidím lépe než tzv. než běžně vidící a také citlivější sluch, čich, hmat.