taktrochujá  57 let | Praha Zpět


Zvláštní, jiný, nepochopitelný, průhledný, normální, praštěný, usmívající se, smutný, veselý, deptaný, velmi jemný, tvrdohlavý, váhavý, tolerantní, netolerující, originál i ovlivnitelný, přemýšlivý, improvizující. Hledám stejně tak dokonalou a obyčejnou. Tu nejlepší, tu, co ke mně patří. Nejdřív třeba kamarádi, ale jen vážně. Jsem poslední, komu stačí zevnějšek, jenže bez přitažlivosti to nejde. Je tak těžký najít. Třeba jednou ...

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 30 - 54 let
Mám zájem o:vážný vztah,
Město:Praha
Rok narození:1967 (57 let)
Výška:176 cm
:18.4.24 21:29
Znamení:
Vzdělání:vysokoškolské
Stav:svobodný
Postava:tak akorát
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Inzeráty uživatele (2)

MužVážně 57 let Praha

TOP  18.4.2024

176/81 VŠ, hledám mladší štíhlou šikulku. Rozumnou, která si uvědomuje pozitiva i negativa rozdílu věku, přesto ji starší přitahují. Děti zatím nemám. Slibovat je v mém věku nemůžu, ale ani úplně nevylučuji. Jsem hodnej, chytrej, fyzická zdatnost nic moc. Ač loni jsem postavil na chalupě po chvilkách i pergolu s pálenými taškami. Fakt bych se tím neuživil, jen jako koníček, odpočinek od práce duševní. Jsem intelektuální váhy, rád bych se tulil s tou pravou. Láskou i kamarádkou v jednom balení.

MužVážně 57 let Praha

TOP  14.3.2024

A prosím pěkně, někdo normální 20-60 let by tu nebyl? Po přečtení desítek profilů žen si totiž stále myslím, že vztah není o cestování, sportu, kavárnách, kinu, procházkách, zvířátkách, jízdě na koni (bruslích kole motorce či jiném čertu), ale přitažlivosti, podobném pohledu na věci kolem nás, opoře, tulení, pohlazení, pochopení, porozumění, lásce. Ano, kámen úrazu je, co kdo považujeme za normální. Ovšem když nenapíšeš, těžko se to vzájemně dovíme. Hodnej kluk hledá skvělou ženušku. Hezký den.