FB-Dana Krejčová  65 let | Jičín Zpět


Snad sympatická tmavovláska se zelenýma očima hledá partnera pro budoucí společný život, protože ve dvou se to lépe táhne hlavně v současné době. Věkově maximálně od 55 do 68 let. Hledám muže který umí pohladit a políbit, není sobec , můžu se na něj ve všem spolehnout a je tak trošku kutil. Já mám ráda přírodu, zvířata , zahrádku a ráda vařím, když mám pro koho. Nekuřák vítán, ale kouření s mírou toleruji. Alkohol příležitostně.

Další informace o uživateli

Jsem:žena
Hledám:muže ve věku 55 - 68 let
Mám zájem o:vážný vztah,
Město:Jičín
Rok narození:1959 (65 let)
Výška:168 cm
:5.5.24 16:34
Znamení:
Vzdělání:středoškolské
Stav:rozvedená
Postava:tak akorát
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (9)


Inzeráty uživatele (2)

ŽenaVážně 65 let Jičín

TOP  28.4.2024

Taky už nechceš být tak sám?Já chci do budoucna vše sdílet ve dvou, být jeden pro druhého oporou , milovat a být milována.Jestli jsi tak trochu kluk, kutil sympatického zevnějšku věkově od 55 do 67 let tak mi napiš. Je mi samotné moc smutno a jestli také miluješ pejsky jako já, máš rád zahrádku, tak by to bylo super.Ale tvé koníčky samozřejmě tolerují.Pokud nejsi silný kuřák, ani kouření mi nevadí a alkohol příležitostně.

ŽenaVážně 65 let Jičín

TOP  21.3.2024

Snad sympatická tmavovláska 64/168 se zelenýma očima z Kopidlna hledá přítele pro budoucí společný život, protože ve dvou se to lépe táhne hlavně v současné době. Věkově od 55 do 68 let. Hledám muže který umí pohladit a políbit, není sobec , můžu se na něj ve všem spolehnout a on samozřejmě na mne a je trošku kutil. Mám ráda přírodu, zvířata , hlavně pejsky, zahrádku a ráda vařím, když mám pro koho . Nejsem sportovně založená . Nekuřák vítán , kouření s mírou toleruji. Alkohol příležitostně.