Sport : Seznamka : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledá se cyklistka - veselá slečna, dáma, odkudkoli, se sm. pro humor, sport. založ., nekuř., sport. nebo norm. postavy. Pobyt 1-2 týdny Pálava, Lednicko-valt. areál. Vyjížďky, výlety - Nové Mlýny, Pasohl., Mikulov, Děvičky, zámky, vinotéky, sklípky. Nezad., nekuř., aktivní, 58/178, norm. post., se sm. pro humor. Odpovědi prosím s profil. foto, nebo výměnou do mejlu. Fota na ukázku z lokality mám, ubyt. v samost. RD u vinice (možnost půjč. kol), termín dle domluvy, doprava autem možná i s koly.

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která umí i něco vymyslet a ráda by třeba občas šla na in line, zkusit ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy

Ahoj je tu nějaký turista nebo turistka,kterému/které taky nebaví chodit sam/a na výlety a chtěl/a by partacku k sobě. Mám ráda kulturu, kino, výlety, hudbu, přírodu, vodu, grilovani a turistiku. Chodím lehkou turistiku ale nebojim se větších kopců. Chodím i turistické pochody. Když si něco umanu tak za to jdu a nic mě nezastaví. Brno a okolí

Hledám parťáka/čku na pravidelné hraní tenisu. Středně pokročilá úroveň.



hledám ženu, která chce řešit problémy(i nadváhu) sportem a hledá partnera, který to má podobně a bude jí podporovat.Vážný vztah je vítán.

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  11.1.2024

Ahoj, hledám pohodového parťáka/parťačku na pravidelné lezení na stěně? Smichoff, Chodov nebo Libeň. Lano a výbavu mám, spolehlivý. Klidně můžeš být začátečník.

Parťáčka na běh, inline, kolo či lyže?

VOLEJBAL - KARLÍN - STŘEDA - 18:15 Smíšená parta, která hraje volejbal v Praze Karlíně u metra Florenc ve středu 18:15 - 20:00 hledá hráčky nebo hráče na doplnění volných míst. Na věku nezáleží. Hrajeme na dobré rekreační úrovni (5.-7. AVL; náhra za hlavu apod. ) a pár lidí se ještě vejde. Nehrajeme pro špičkový výkon, ale na druhé straně nás špatná hra nebaví. Příspěvky se platí paušálem cca 2500 za rok. Milan

Vdaná sportující žena se souhlasem manžela hledá parťáka na běhání, saunu, cvičení, otužování. Ideálně příjemný sportovně založený usměvavý muž SŠ/VŠ mezi 36 a 50 lety, který uběhne bez potíží alespoň 10 km :-)

Ahoj známá/neznámá, na přelomu února a března mám v plánu Alpy (Rakousko, Itálie) rád bych tam s pohodovou a usměvavou lyžařkou, pokud se tu najde ? V případě sympatií můžeme i v červnu na Capa Verde :-) či jinam.

Kočku na lyže na 2 dny do Alp hledá trochu vypelichaný 176/60let, 85kg. Zn. leden 2024/dobrá lyžařka.

Pravidelně z Písku vyrážím na soutěže lodních modelářů, přičemž mohu nabídnout místo v autě dalšímu zájemci o tyto akce. Též můžeme společně s lodními modely chodit k vodě v Písku.

Ahoj, kdyby měl někdo čas a chuť, uvítal bych někoho na dopolední sportování.. běh, kolo, stolní tenis, volejbal... nebo mě třeba někdo naučí něco nového?

Ahojky, hledám přátelství, parťačku přibližně v mém věku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či procházky po horách anebo návštěva hradů, zámků, ..., kina, popovídání si o všem možném a nemožném. Vše je na společné domluvě a možností v danou chvíli. Je mi 41 let. jsem z Orlové. Budu se moc těšit. Petr Moravskoslezský kraj

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy

Hledám kamarády na kolo pro společné vyjíždky .

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu, hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy do kopců jižním až jihovýchodním směrem, v létě třeba můžeme vyrazit zdolávat horské průsmyky Alp a Dolomit (znám tam každý kout), případně i běhání, v zimě běžky... není nutné závodit, ale nejedná se mi ani o mrcasení se od hospody k hospodě..., prostě pro radost z pohybu (s jistou intenzitou pohybu s tím spojenou)

Hledám cyklistku - odkudkoli, symp., veselou slečnu, dámu, se sm. pro humor, sport. založ., nekuř., sport. nebo norm. postavy. Pobyt 1-2 týdny Pálava, Lednicko-valt. areál. Vyjížďky, výlety - Nové Mlýny, Pasohlávky, Mikulov, Děvičky, zámky, vinotéky, sklípky. Nezad., nekuř., aktivní, 58/178 cm, norm. post., se sm. pro humor. Odpovědi prosím s profil. foto, nebo vým. do e-mailu. Fota z lokality mám, ubyt. v samost. RD u vinice (možnost půjč. kol), termín dle domluvy, doprava autem možná i s koly.