Sport : Seznamka : 39-45 letPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

V přírodě mi přijde přirozenější nechat svoje plavky na dece. Rád bych našel kamarádku, které to nebude vadit, klidně i v plavkách.

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Dělám sprinty do kopců a schodů v parku, kde je klid, klidně 2-3 hodiny, rád u toho relaxuju. Taky začnu plavat rybník. Můžu být upovídaný, ale preferuju klid a radost z přírody. Vztah asi spíš nehledám, nic složitýho. *pardon všem CovidVaxerům, mám své důvody.. s lidmy, kteří si neváží daru života a nevěří v sebe netrávim volný čas.



ŽenaOstatní... 44 let Praha

TOP  4.12.2023

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na stolní tenis. Jsem žena z Prahy 9 a je mi 42 let. Pokud máš zájem, napiš.

MužLyžování 45 let Praha

TOP  4.12.2023

Praha -> Jizerky na běžky. Sonduji, kdo je Praha-sever nebo ne moc daleko při cestě a chtěl by si zajet na otočku na běžky do Jizerek. Raději v pracovní den brzy ráno. Tempo individuální, výlet na 3-4 hodiny.

Hledám kamaráda z Prahy od 20 do 45 let, kterej by se mnou jezdil pravidelně, nebo občas na kole za Prahu směrem na Černošice, Dobřichovice...