Sport : Seznamka : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj, hledám někoho na pravidelne hrani tenisu, kdo už tenis taky hraje. Hraji několik let, řekla bych, že středně pokrocila. Bydlím v HK. Těším se, az si zahrajeme. Monika.

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka



Ahojky hledám parťáka i parťačku na lyžovačku v Rakousku na velikonoční svátky. Jsem z Pardubic a ty můžeš být odkudkoliv..

ŽenaBadminton 64 let Praha

TOP  5.3.2024

Hledám spoluhráčku na badminton, jsem mírně pokročilá. 1 x týdně, nejraději Praha 5, mohu i ve všední dny.

Hledám parťáka nebo parťačku, prostě někoho, kdo také rád běhá a společně bychom bořili nové rekordy. Je mi 29, jsem z Přerova. Sport mě baví, někdy můžeme vyrazit i na kolo, ale preferuji běh, klidně i několikrát týdně. Ozvi se.

Hledám kamarády nebo kamarádky na kolo. Mám elektrokolo, ale jsem zvykla se přizpůsobovat takže na celodenní výlety 40 - 70 km není problém. Vícedenní výlety po Evropě vítány, nebo jen tak se projíždět po okolí Prahy 4 na půl dne je příjemné. Můžu také ve všední dny. Roz. nekuřačka 68/168/60 z Prahy 4 .

ŽenaBadminton 39 let Praha

TOP  8.2.2024

Ahoj, hledám sportparťáky na badminton, přes týden odpo po práci. A ideálně ze severu Prahy, chodivám hrávat do Stepu;)

Hledám pohodovou kamarádku /kamaráda na sport. Jezdím na kole, na běžkách, mám ráda pěší turistiku. Jsem z Benešova (66let).

Hledám parťačku (nebo i dvě), která by ráda jela v polovině března na lyže (běžky) do Itálie do Livigna, autobusem do apartmánu.

ŽenaLyžování 40 let Praha

TOP  18.1.2024

Hledám někoho na běžky do Krkonoš a nebo na lyžování.

Ahoj, ráda bych našla fajn kamaráda nebo kamarádku z Prahy a okolí na turistiku, procházky nebo do kina a do divadla, posezení u skleničky. Je mi 57, jsem z Prahy a mám dospělou dceru. Budu moc ráda, když se ozveš.

Vdaná sportující žena se souhlasem manžela hledá parťáka na běhání, saunu, cvičení, otužování. Ideálně příjemný sportovně založený usměvavý muž SŠ/VŠ mezi 36 a 50 lety, který uběhne bez potíží alespoň 10 km :-)