Sport : Seznamka : 52-58 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám cyklistku - odkudkoli, symp., veselou slečnu, dámu, se sm. pro humor, sport. založ., nekuř., sport. nebo norm. postavy. Pobyt 1-2 týdny Pálava, Lednicko-valt. areál. Vyjížďky, výlety - Nové Mlýny, Pasohlávky, Mikulov, Děvičky, zámky, vinotéky, sklípky. Nezad., nekuř., aktivní, 58/178 cm, norm. post., se sm. pro humor. Odpovědi prosím s profil. foto, nebo vým. do e-mailu. Fota z lokality mám, ubyt. v samost. RD u vinice (možnost půjč. kol), termín dle domluvy, doprava autem možná i s koly.

Hledá se cyklistka - veselá slečna, dáma, odkudkoli, se sm. pro humor, sport. založ., nekuř., sport. nebo norm. postavy. Pobyt 1-2 týdny Pálava, Lednicko-valt. areál. Vyjížďky, výlety - Nové Mlýny, Pasohl., Mikulov, Děvičky, zámky, vinotéky, sklípky. Nezad., nekuř., aktivní, 58/178, norm. post., se sm. pro humor. Odpovědi prosím s profil. foto, nebo výměnou do mejlu. Fota na ukázku z lokality mám, ubyt. v samost. RD u vinice (možnost půjč. kol), termín dle domluvy, doprava autem možná i s koly.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu, hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy do kopců jižním až jihovýchodním směrem, v létě třeba můžeme vyrazit zdolávat horské průsmyky Alp a Dolomit (znám tam každý kout), případně i běhání, v zimě běžky... není nutné závodit, ale nejedná se mi ani o mrcasení se od hospody k hospodě..., prostě pro radost z pohybu (s jistou intenzitou pohybu s tím spojenou)



Nepotřebuješ parťáka ke běhání? Ne výkonnostnímu:)

MužPosilovna 52 let Ostrava

TOP  22.2.2024

Hledám někoho na společné návštěvy fitka, jsem začátečník ve dvou se to lépe táhne, dík za odpovědi.

Ahoj.....je tu nějaká nadějná běžkařka na společné výlety za sněhem ? ??

Najdu kamarádku na běh, či jiné sportovní aktivity?

Do termálů nebo na wellness, na vínečko i na ???.. Ale i na výlet, kulturu i tanec, nezávazně i závazně - ale pravidelně.. Kdo se přidá?

Ahoj, ráda bych našla fajn kamaráda nebo kamarádku z Prahy a okolí na turistiku, procházky nebo do kina a do divadla, posezení u skleničky. Je mi 57, jsem z Prahy a mám dospělou dceru. Budu moc ráda, když se ozveš.

Ahoj známá/neznámá, na přelomu února a března mám v plánu Alpy (Rakousko, Itálie) rád bych tam s pohodovou a usměvavou lyžařkou, pokud se tu najde ? V případě sympatií můžeme i v červnu na Capa Verde :-) či jinam.

MužLyžování 56 let Praha

TOP  14.12.2023

hledám parťačku na běžky (a v létě třeba na kolo)

Hledám spolujezdce/spolujezdkyní pro Mistrovství ČR v rally historických automobilů 2024.Uvítám finanční spoluúčast nebo manažerské schopnosti k zajištění sezony.

MužLyžování 58 let Praha

TOP  30.11.2023

Hledám spolujízdu na hory lyže Itálie Francie Já 190 99 58 šedivý dlouhán rád poznám partu co pojede ještě letos výhodná cena ....Ahoj P.