Sport : Seznamka : 47+

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, zkusit ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy



Hledám pohodovou kamarádku /kamaráda na sport. Jezdím na kole, na běžkách, mám ráda pěší turistiku. Jsem z Benešova (66let).

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

MužLyžování 64 let Brno

TOP  31.1.2024

Ahoj, aktivní šedesátník, 178/81, VŠ, nekuřák, všestranný sportovec (lyže, snowboard, tenis, kolo, golf, výlety, cestování atd) hledá kamarádku na lyže (rád bych ještě letos do Alp) a v případě vzájemných sympatií třeba i více :-) Mám stále duši kluka a nemám rád "blbou náladu". Lada

Ahoj - jaro za dveřmi a já hledám pohodovou kámošku na kolo ...na stavu nezáleží , hlavně vše na pohodu a s humorem .....písneš ?

Hledám parťáka, parťačku na individualní jogu s pohybovými potížemi .

MužLyžování 68 let Brno

TOP  26.1.2024

Ahoj. Hledám sportovně založenou ženu. V unoru, v březnu do itálie na lyže.

MužLyžování 59 let Praha

TOP  25.1.2024

Ahoj! Postrádá se lyžařka, pohodová nekuřačka, bez závazků (45-53), nejen na lyže, kolo, výlety, do kina, divadla i hospůdky, na lenošení z Prahy a okolí. Co takhle zajít zítra na kávu a třeba i naplánujeme lyžování v Itálii či jinde.

Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.

MužLyžování 60 let Praha

TOP  24.1.2024

Lyžuješ ráda? jsi trochu dobrodruh? pokud si odpovíš ano, ozvi se a příští týden brázdíme svahy v Alpách