Sport : Seznamka : 31+

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která umí i něco vymyslet a ráda by třeba občas šla na in line, zkusit ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy

Ahoj, najde se nějaká fajn společnost občas na inlajny? :) Letos je zas oprašuji a může být prima nejezdit vždy jen sám.

Hledám parťáka/čku na pravidelné hraní tenisu. Středně pokročilá úroveň.



Jaro začíná, je čas vytáhnout kolo. Pojeďme se projet do hradeckých lesů nebo klidně i dál. Jezdit sám je nuda.

ŽenaLyžování 39 let Praha

TOP  16.3.2024

Sháním spolucestující na lyžování do Itálie, středisko Aprica, prodloužený víkend 22-24/3 (3denní lyžování) nebo na Velikonoce 4denní lyžování, středisko Civetta. Organizováno cestovní kanceláří

MužLyžování 54 let Praha

TOP  15.3.2024

Ahoj, láká mě lyžování v Alpách, Francie, Meribel 23.3.-30.3. Slunce, prašan :) Přidáš se?

Hledám sympatickou kamarádku na projížďky na kole nebo elektrokole, ideálně oblast mezi Prahou a Berounem.

Ahoj, kdo se ke mě přidá na společné víkendové běhání, někdy třeba i v týdnu.Na pohlavi nezáleží.Budu rád za každou odpověď.

Hledám kamarádku na rekreační běhání kolem Brněnské přehrady. Luboš ??

Ahoj, najde se někdo v Kroměříži na občasný badminton nebo ping pong? Jen si na pohodu zahrát a třeba i pokecat.

Ahojky hledám parťáka i parťačku na lyžovačku v Rakousku na velikonoční svátky. Jsem z Pardubic a ty můžeš být odkudkoliv..

ŽenaBadminton 64 let Praha

TOP  5.3.2024

Hledám spoluhráčku na badminton, jsem mírně pokročilá. 1 x týdně, nejraději Praha 5, mohu i ve všední dny.

Hledám kamarády nebo kamarádky na kolo. Mám elektrokolo, ale jsem zvykla se přizpůsobovat takže na celodenní výlety 40 - 70 km není problém. Vícedenní výlety po Evropě vítány, nebo jen tak se projíždět po okolí Prahy 4 na půl dne je příjemné. Můžu také ve všední dny. Roz. nekuřačka 68/168/60 z Prahy 4 .

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Dělám sprinty do kopců a schodů v parku, kde je klid, klidně 2-3 hodiny, rád u toho relaxuju. Taky začnu plavat rybník. Můžu být upovídaný, ale preferuju klid a radost z přírody. Vztah asi spíš nehledám, nic složitýho. *pardon všem CovidVaxerům, mám své důvody.. s lidmy, kteří si neváží daru života a nevěří v sebe netrávim volný čas.

Ahoj, hledám někoho na pravidelne hrani tenisu, kdo už tenis taky hraje. Hraji několik let, řekla bych, že středně pokrocila. Bydlím v HK. Těším se, az si zahrajeme. Monika.