Sport : Seznamka : 51+

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy.

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.



MužBadminton 55 let Plzeň

TOP  23.4.2024

Ahoj, mám parťačku, která má maximální zájem o to létavé, ale nulový o raketu. Našel by se někdo na hru mezi Plzní a Berounem? Žena, muž, nebo kdokoliv ze zbývajících pohlaví. To neřeším, jde o hru a s jiným živočišným druhem to moc nejde. Nejsem začátečník ani hráč ze soutěží. Pokročilý. Možná mírně, středně, nebo mizerně. Netuším dle čeho se to klasifikuje. V létě alespoň jednou měsíčně, v zimě každý týden, pokud se shodneme. Děkuji za nelenost.

Ahoj hledá se kamaradka na procházky bazén a volný čas.Plzenačka nejlépe Slovany.

Najde se sympatická kamarádka na projížďky v okolí Plzně?

Lyžuješ ráda? jsi trochu dobrodruh? pokud si odpovíš ano, ozvi se a příští týden brázdíme svahy v Alpách