Sport : Seznamka

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Dělám sprinty do kopců a schodů v parku, kde je klid, klidně 2-3 hodiny, rád u toho relaxuju. Taky začnu plavat rybník. Můžu být upovídaný, ale preferuju klid a radost z přírody. Vztah asi spíš nehledám, nic složitýho. *pardon všem CovidVaxerům, mám své důvody.. s lidmy, kteří si neváží daru života a nevěří v sebe netrávim volný čas.

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.



ŽenaBadminton 45 let Ostrava

TOP  26.4.2024

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na badminton. Žádná divočina, ne úplný začátečník. Jsem z Ostravy, takže preferuji taky někoho z Ostravy. Pokud si padneme do noty nebráním se ani dalším aktivitám.

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

MužPosilovna 52 let Ostrava

TOP  22.2.2024

Hledám někoho na společné návštěvy fitka, jsem začátečník ve dvou se to lépe táhne, dík za odpovědi.

MužBadminton 36 let Ostrava

TOP  23.1.2024

Ahoj. Najdu tady parťačku na pravidelný badminton?

Hledám partnerku na golf, HDC jakýkoliv, pohoda, třeba trochu cestování, zábava i přátelství… Ostravsko

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj, najde se nějaká fajn společnost občas na inlajny? :) Letos je zas oprašuji a může být prima nejezdit vždy jen sám.

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka