Sport : Seznamka : 50-56 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která umí i něco vymyslet a ráda by třeba občas šla na in line, zkusit ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu, hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy do kopců jižním až jihovýchodním směrem, v létě třeba můžeme vyrazit zdolávat horské průsmyky Alp a Dolomit (znám tam každý kout), případně i běhání, v zimě běžky... není nutné závodit, ale nejedná se mi ani o mrcasení se od hospody k hospodě..., prostě pro radost z pohybu (s jistou intenzitou pohybu s tím spojenou)



MužSquash 54 let Liberec

TOP  28.4.2024

Ahoj, hledám partnera/ku na squash v Liberci. Mírně-středně pokročilý, ale rád si zahraji s každým. Podle toho jak nám to bude vyhovovat se můžeme dohodnout na něčem pravidelném.

MužBadminton 54 let Liberec

TOP  28.4.2024

Ahoj, hledám partnera/ku na badminton v Liberci. Mírně-středně pokročilý, ale rád si zahraji s každým. Podle toho jak nám to bude vyhovovat se můžeme dohodnout na něčem pravidelném.