Sport : Seznamka : 43-49 letPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy



Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Ahoj, jsme posádka dračí lodě a hledáme nové členy a členky! Trénujeme každé úterý a čtvrtek mezi šestou až osmou večer v Hodkovičkách. Zkušenosti nejsou nutné, fyzická kondice a chuť na sobě makat rozhodně vítané. Vybavení půjčíme, takže stačí jenom přijít. Vedle tréninků a občasných závodů si občas společně zajdeme i na výlet, pivko, koncert nebo třeba bowling. Tak napiš, sezóna začíná a není na co čekat ;)

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  11.1.2024

Ahoj, hledám pohodového parťáka/parťačku na pravidelné lezení na stěně? Smichoff, Chodov nebo Libeň. Lano a výbavu mám, spolehlivý. Klidně můžeš být začátečník.

MužLyžování 45 let Praha

TOP  4.12.2023

Praha -> Jizerky na běžky. Sonduji, kdo je Praha-sever nebo ne moc daleko při cestě a chtěl by si zajet na otočku na běžky do Jizerek. Raději v pracovní den brzy ráno. Tempo individuální, výlet na 3-4 hodiny.

MužBadminton 48 let Praha

TOP  30.11.2023

Někoho na hraní badmintonu. Úroveň: mírně pokročilá. Místo: BB aréna Letňany, Step nebo Kralupy.