Sport : Seznamka : do 80 let



MužBruslení 53 let Praha

TOP  8.5.2024

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, zkusit ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy

Hledam kamaradku na sneci beh - jogging. V klidu, pomalu a bez zastaveni. VEK NEOMEZEN. NAPIS, NEBO S TIM UZ LETOS SEKNU :)

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy

Příjemný a akční muž hledá fajnovou a také akční ženu k zimním návštěvám přírody, prostě vyrazit někam na výlet po turistických značkách

Najdu mladší partnerku na plavání? Co třeba zajít i do venkovního bazénu v Podolí, těším se.

Parta 5-7 "vodáků" hledá partu 5-7 "vodaček" na jednodenní spluti řeky Ohře 6.června v úseku Loket - Karlovy Vary. Značka: PROSTĚ FAJN DEN S ÚSMĚVEM a POHYBEM ;-)!!!

Hledám nejlépe parťačku, ale beru i parťáka na sport v Olomouci a okolí. Baví mě běh, kolo, plavání, badminton cokoliv. Je mi 26 let, čerstvě ukončené studium medicíny, takže někoho v podobném věku a s podobnými zájmy jako sport, hudba, relax a sebevzdělávání :)

Hledám ženu která má ráda plavání na pískovnách a raději bez plavek. Na věku a postavě nezáleží. Těším se na setkání.

Našla by se tu parťačka na kolo?Všední dny odpoledne po práci.Hradecké lesy, občas zastávka U Vlka, U Pytláka...dodržování pitného režimu. :-) Vše na pohodu ne na rekordy.Ve dvou to víc baví.

MužOstatní... 40 let Praha

TOP  29.4.2024

Dělám sprinty do kopců a schodů v parku, kde je klid, klidně 2-3 hodiny, rád u toho relaxuju. Taky začnu plavat rybník. Můžu být upovídaný, ale preferuju klid a radost z přírody. Vztah asi spíš nehledám, nic složitýho. *pardon všem CovidVaxerům, mám své důvody.. s lidmy, kteří si neváží daru života a nevěří v sebe netrávim volný čas.