Kolo a cyklistika : Sport : 43+

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám kamarády na kolo pro společné vyjíždky .

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu, hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy do kopců jižním až jihovýchodním směrem, v létě třeba můžeme vyrazit zdolávat horské průsmyky Alp a Dolomit (znám tam každý kout), případně i běhání, v zimě běžky... není nutné závodit, ale nejedná se mi ani o mrcasení se od hospody k hospodě..., prostě pro radost z pohybu (s jistou intenzitou pohybu s tím spojenou)

Hledá se cyklistka - veselá slečna, dáma, odkudkoli, se sm. pro humor, sport. založ., nekuř., sport. nebo norm. postavy. Pobyt 1-2 týdny Pálava, Lednicko-valt. areál. Vyjížďky, výlety - Nové Mlýny, Pasohl., Mikulov, Děvičky, zámky, vinotéky, sklípky. Nezad., nekuř., aktivní, 58/178, norm. post., se sm. pro humor. Odpovědi prosím s profil. foto, nebo výměnou do mejlu. Fota na ukázku z lokality mám, ubyt. v samost. RD u vinice (možnost půjč. kol), termín dle domluvy, doprava autem možná i s koly.

Hledám cyklistku - odkudkoli, symp., veselou slečnu, dámu, se sm. pro humor, sport. založ., nekuř., sport. nebo norm. postavy. Pobyt 1-2 týdny Pálava, Lednicko-valt. areál. Vyjížďky, výlety - Nové Mlýny, Pasohlávky, Mikulov, Děvičky, zámky, vinotéky, sklípky. Nezad., nekuř., aktivní, 58/178 cm, norm. post., se sm. pro humor. Odpovědi prosím s profil. foto, nebo vým. do e-mailu. Fota z lokality mám, ubyt. v samost. RD u vinice (možnost půjč. kol), termín dle domluvy, doprava autem možná i s koly.



Rád bych poznal sportovně založenou zadanou ženu, která by měla chuť na pravidelné "tajné" společné vyjížďky na horském kole. Ideálně sever Brna. Najde se taková? Petr

Najde se tu cyklistka která by občas ráda prožila hezké pohodové chvilky na kole. Celá vysočina.

Ahoj, hledám sportovní pohodovou kamarádku, 35-50, na občasné/pravidelné rekreační projížďky na kole. Ideálně jih Brna.

Hledám někoho na elektrokolo. Kratší výlety nebo i na více dní. Je mi 68 let, bydlim v Rokycanech. Taky ráda plavu.

Hledám ženu na koloběžku případně i na kolo k toulání se po historii i po tom co stvořila příroda nebo něco tvořit, ale vždy alespoň s nějakým smyslem pro humor a legraci - pokud je mezi tím nějaký rozdíl.. Zbytek je v ostatních inzerátech, co se Vám ukážou po rozkliknutí profilu. Přeji všem krásný den nebo dobrou noc - podle toho, kdy to budete číst.

Najde se sympatická kamarádka na projížďky v okolí Plzně?

Kolo ještě čeká v garáži na pořádné jaro, ale asi už je čas se začít poohlížet, jestli ty první jarní kilometry najedu sám nebo s někým dalším. Hledám někoho na občasné vyjížďky po okolí Liberce, cca 2x týdně navečer po práci, do 50km. Žádný závodění, prostě na pohodu, zlepšení mizerné kondičky, protažení po celodenním sezení v kanclu a převážně mimo silnice (trekový e-bike).

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

Hledám pohodovou kamarádku /kamaráda na sport. Jezdím na kole, na běžkách, mám ráda pěší turistiku. Jsem z Benešova (66let).

Ahoj - jaro za dveřmi a já hledám pohodovou kámošku na kolo ...na stavu nezáleží , hlavně vše na pohodu a s humorem .....písneš ?