Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  45 let | Ostrava
Normální chlap?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Beroun
Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která umí i něco vymyslet a ráda by třeba občas šla na in line, zkusila ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Praha
Hledám přítele, partnera, SŠ, VŠ, nekuřáka, vysoké postavy, přiměřeně věkem, může být i se svým zázemím mimo Prahu. Jsem SŠ 66/175/70, mám ráda přírodu, procházky, výlety i autem, pohyb i relax na zahradě, občas za kulturou, zajímavosti .. Napište, děkuji.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  44 let | Lovosice
Mám tu svojí fotku. Proto, abych zaujala, abyste věděli komu píšete a také proto, že nemám co skrývat. Bohužel, 99% vzkazů mám od uživatelů bez fotky. Nebudu na tyto zprávy reagovat. Díky za pozornost a hezký den.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Praha
Ahoj neznámá, nepůjdeme v Praze někam na procházku? Kam by jsi šla nejraději? Nebo to vidíš na výlet na kole?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Most
Poznám veselou holku do každého počasí, nekuřačku štíhlé-normální postavy, 42-50. let, se zájmem o aktivní život a smysluplné zájmy. Jen pro vážný vztah. Dítko není překážkou. Žiji v Mostě ale nemám problém se přestěhovat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Brno
Hledám ženu která už ví co chce...někoho reálného ne si jen a pouze psát...ženu ke stolu do společnosti ale i do ložnice na lásku...na všem ostatním se můžeme domluvit ...záleží jen na nás jakou formu zvolíme..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Praha
Nekuřák hledající nekuřačku. 50+, plnější postavy. Nejen na setkávání se pod peřinou, ale i na výlet, večeři, bazén, saunu, kino...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 51 let, Kroměříž
žena, 38 let, Přerov
žena, 32 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 52 let, Hranice
muž, 33 let, Hradec Králové
muž, 63 let, Francie