Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  63 let | Bruntál
Ahoj, hledám partnera pro vážný vztah, buď se společným bydlenim nebo i bez. Tvůj případný tělesný hamdicap nevadí. Jen vážné návrhy, prosím. Foto zašlu po případném kontaktu
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Uherské Hradiště
Ahoj. Je tu nějaká žena, ze zlínska, okres UH, veselí nad moravou, nebo okres UB ? Hledám stále a nenacházím .... Samostatný (bydlící sám), pracovitý, sportovní typ, Věk 41, bydlím sám kousek od UH.. Má představa o Tobě, +30.. kulturní, přátelská Další zájmy ... kultura, příroda, moře.. Foto mám, tak se neschovávej ani ty...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Praha
Ahoj, jsem introvert milující ticho a klid. Hledám parťačku (max 31 let, nekuřačku), se kterou bychom tvořili pár a časem třeba založili i rodinu. Mám rád cestování, cyklistiku či procházky v přírodě. Dokáži ocenit maličkosti, jako je hezká knížka a teplý čaj v deštivém dni. Hledám někoho, kdo dokáže vidět krásu v jednoduchosti a netouží po životě plném vzrušení. Ideální partnerka pro mě je klidná, rozumná, milující. Najdu Tě tu? :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  26 let | Rožnov p. Radhoštěm
Chceš mít Hned dítě a svatbu ? A společný život ?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  28 let | Otrokovice
To je tak těžké se seznámit a trávit spolu čas ? Co jsou slečny na Baduu, tak tam jsou i dva roky staré profily a nikdo tam nikoho nehledá.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Valašské Meziříčí
“Hledám ženu, která má obchodního ducha, a rád bych s ní pokecal o tom, co prodávat pro ženy, které rády nakupují. Hledám takovou partačku na pokec o čemkoliv.”
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Brno
Hledá se obyčejná, zadlužená ženská, která ví o čem je život a na nic si nehraje.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Praha
Ráda bych touto cestou podkala hodného a upřímného může pro společný život, především věrného, který to má v hlavě drobek srovnání, není zadlužený, měl by být sebestačny. Může citlivého, romantického a obětavého, který umí ženu potěšit i v maličkosti, být ji oporou. Věk 40-78, Najdu tě?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 52 let, Praha
žena, 30 let, Praha
žena, 38 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 64 let, Hradec Králové
muž, 48 let, Brno
muž, 43 let, Ústí nad Labem