Sport : Seznamka : 52-58 let



MužTenis 56 let Praha

TOP  26.4.2024

Někdo na pravidelnější hraní tenisu. Nejlépe Stodůlky, Řeporyje, Jinonice.......?

MužBruslení 53 let Praha

TOP  25.4.2024

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy.

MužBadminton 55 let Plzeň

TOP  23.4.2024

Ahoj, mám parťačku, která má maximální zájem o to létavé, ale nulový o raketu. Našel by se někdo na hru mezi Plzní a Berounem? Žena, muž, nebo kdokoliv ze zbývajících pohlaví. To neřeším, jde o hru a s jiným živočišným druhem to moc nejde. Nejsem začátečník ani hráč ze soutěží. Pokročilý. Možná mírně, středně, nebo mizerně. Netuším dle čeho se to klasifikuje. V létě alespoň jednou měsíčně, v zimě každý týden, pokud se shodneme. Děkuji za nelenost.

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Ozve se trošku sportovně založená žena ?

Hledám ženu na koloběžku případně i na kolo k toulání se po historii i po tom co stvořila příroda nebo něco tvořit, ale vždy alespoň s nějakým smyslem pro humor a legraci - pokud je mezi tím nějaký rozdíl.. Zbytek je v ostatních inzerátech, co se Vám ukážou po rozkliknutí profilu. Přeji všem krásný den nebo dobrou noc - podle toho, kdy to budete číst.

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)