Sport : Seznamka : 47+

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy.

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní



MužTenis 49 let Praha

TOP  7.4.2024

Hledám parťáka/čku k pravidelnému hraní… ideálně Praha 13…

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

ŽenaBadminton 61 let Praha

TOP  31.3.2024

Parta 4 žen okolo 60 ráda uvítá ve svém středu hráče ... mužský prvek. Kdo ale skutečně hraje badminton.. Možnost pravidelného hraní v týdnu (nebo jako náhradníci ad hoc) 2 hodiny. Věk 60 - 65, z Prahy, kladný vztah k pohybu a nezadaní jako my (proč si dělat problémy). Zkusíme to a uvidíme jak si vzájemně vyhovujeme. Pokud ano případně možné další aktivity kolo, lyže, turistika. Tak chlapci honem pište ..Pozor nejde primárně o seznámení.

MužTenis 48 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj, hledám lidi na hraní tenisu. Jsem hráč asi střední úrovně, můžu i přes den (kolem poledne). Ideálně Praha 8 nebo 6.

ŽenaSquash 69 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj někdo na squash , případně bedmas , pinčes ... hraji pro radost . Nejlépe někdo z Prahy 4

Hledám sympatickou štíhlou ženu přiměřeného věku. Aktivní, cestování, turistika, kultúra, ...

MužLyžování 54 let Praha

TOP  15.3.2024

Ahoj, láká mě lyžování v Alpách, Francie, Meribel 23.3.-30.3. Slunce, prašan :) Přidáš se?

Hledám sympatickou kamarádku na projížďky na kole nebo elektrokole, ideálně oblast mezi Prahou a Berounem.

ŽenaBadminton 64 let Praha

TOP  5.3.2024

Hledám spoluhráčku na badminton, jsem mírně pokročilá. 1 x týdně, nejraději Praha 5, mohu i ve všední dny.

Hledám kamarády nebo kamarádky na kolo. Mám elektrokolo, ale jsem zvykla se přizpůsobovat takže na celodenní výlety 40 - 70 km není problém. Vícedenní výlety po Evropě vítány, nebo jen tak se projíždět po okolí Prahy 4 na půl dne je příjemné. Můžu také ve všední dny. Roz. nekuřačka 68/168/60 z Prahy 4 .

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky