Sport : Seznamka : 47+

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky



Hledám parťačku do posilovny. 55 let

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

IT, trochu introvert, hledá ženu na výletování a v zimě někam do tepla k moři, kde si zaplavat v pořádných vlnách ...

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

MužLyžování 59 let Praha

TOP  25.1.2024

Ahoj! Postrádá se lyžařka, pohodová nekuřačka, bez závazků (45-53), nejen na lyže, kolo, výlety, do kina, divadla i hospůdky, na lenošení z Prahy a okolí. Co takhle zajít zítra na kávu a třeba i naplánujeme lyžování v Itálii či jinde.

Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.

MužLyžování 60 let Praha

TOP  24.1.2024

Lyžuješ ráda? jsi trochu dobrodruh? pokud si odpovíš ano, ozvi se a příští týden brázdíme svahy v Alpách

MužLyžování 48 let Praha

TOP  23.1.2024

Ahoj, hledam nekoho kdo by jel na lyzovacku do Alp na prodlouzeny vikend, muze vas by vice;))

Ahoj, ráda bych našla fajn kamaráda nebo kamarádku z Prahy a okolí na turistiku, procházky nebo do kina a do divadla, posezení u skleničky. Je mi 57, jsem z Prahy a mám dospělou dceru. Budu moc ráda, když se ozveš.

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  11.1.2024

Ahoj, hledám pohodového parťáka/parťačku na pravidelné lezení na stěně? Smichoff, Chodov nebo Libeň. Lano a výbavu mám, spolehlivý. Klidně můžeš být začátečník.

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy.