Sport : Seznamka



vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu, hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy do kopců jižním až jihovýchodním směrem, v létě třeba můžeme vyrazit zdolávat horské průsmyky Alp a Dolomit (znám tam každý kout), případně i běhání, v zimě běžky... není nutné závodit, ale nejedná se mi ani o mrcasení se od hospody k hospodě..., prostě pro radost z pohybu (s jistou intenzitou pohybu s tím spojenou)

Pohodový, sportovně založený muž mladšího vzhledu hledá podobně založenou ženu na cyklovýlety v zimě lyže a i další společné aktivity. Více si napíšeme jen my dva. Nejlépe Tábor až Soběslav a okolí ale toto není podmínkou

MužBruslení 53 let Praha

TOP  13.5.2024

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která umí i něco vymyslet a ráda by třeba občas šla na in line, zkusit ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy

Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.

Ahoj, hledám kamarádku či kamaráda na lezení po skalách nebo na umělé stěně.

MužOstatní... 36 let Praha

TOP  11.5.2024

Šipky - hledám spoluhráče/spoluhráčku. Softy/steely je jedno, osobně lehce preferuju steely, na softech jsem začínal a rád si hodim kdekoliv je automat, steely trénuju zatím sám doma.

MužBadminton 36 let Praha

TOP  11.5.2024

Poslední dobou sport zanedbávám, rád bych chodil (občas nebo pravidelně) na beďas. Chvilku potrvá než to zas dostanu do ruky, ale za pár her snad pokročilý :-) Najdu zde parťáka nebo parťačku? Jsem z Prahy 4, ale vzdálenost není překážka, vždy se dá domluvit.

Na turistiku do přírody a na hory hledám turistku, turistu i pár. Na stavu ani věku nezáleží. Praha výhodou.

Hledám kamarády na kolo pro společné vyjíždky .

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na vše co bude vzájemně vyhovovat oběma, třeba i na kolo a za sportem... hledám kamarádku :)