Sport : SeznamkaHlavní město Praha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy.



ŽenaLyžování 39 let Praha

TOP  16.3.2024

Sháním spolucestující na lyžování do Itálie, středisko Aprica, prodloužený víkend 22-24/3 (3denní lyžování) nebo na Velikonoce 4denní lyžování, středisko Civetta. Organizováno cestovní kanceláří

MužLyžování 54 let Praha

TOP  15.3.2024

Ahoj, láká mě lyžování v Alpách, Francie, Meribel 23.3.-30.3. Slunce, prašan :) Přidáš se?

Hledám sympatickou kamarádku na projížďky na kole nebo elektrokole, ideálně oblast mezi Prahou a Berounem.

ŽenaBadminton 64 let Praha

TOP  5.3.2024

Hledám spoluhráčku na badminton, jsem mírně pokročilá. 1 x týdně, nejraději Praha 5, mohu i ve všední dny.

Hledám kamarády nebo kamarádky na kolo. Mám elektrokolo, ale jsem zvykla se přizpůsobovat takže na celodenní výlety 40 - 70 km není problém. Vícedenní výlety po Evropě vítány, nebo jen tak se projíždět po okolí Prahy 4 na půl dne je příjemné. Můžu také ve všední dny. Roz. nekuřačka 68/168/60 z Prahy 4 .

Hledám parťačku do posilovny. 55 let

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

IT, trochu introvert, hledá ženu na výletování a v zimě někam do tepla k moři, kde si zaplavat v pořádných vlnách ...

ŽenaBadminton 39 let Praha

TOP  8.2.2024

Ahoj, hledám sportparťáky na badminton, přes týden odpo po práci. A ideálně ze severu Prahy, chodivám hrávat do Stepu;)

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj, najde se nějaká fajn společnost občas na inlajny? :) Letos je zas oprašuji a může být prima nejezdit vždy jen sám.

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky