Sport : Seznamka



Ahoj, hledám parťáka/parťačku na cyklistiku.

Najde se tu cyklistka která by občas ráda prožila hezké pohodové chvilky na kole. Celá vysočina.

MužTenis 49 let Praha

TOP  7.4.2024

Hledám parťáka/čku k pravidelnému hraní… ideálně Praha 13…

Ahoj, hledám sportovní pohodovou kamarádku, 35-50, na občasné/pravidelné rekreační projížďky na kole. Ideálně jih Brna.

Hledám ženu na koloběžku případně i na kolo k toulání se po historii i po tom co stvořila příroda nebo něco tvořit, ale vždy alespoň s nějakým smyslem pro humor a legraci - pokud je mezi tím nějaký rozdíl.. Zbytek je v ostatních inzerátech, co se Vám ukážou po rozkliknutí profilu. Přeji všem krásný den nebo dobrou noc - podle toho, kdy to budete číst.

MužTenis 44 let Most

TOP  3.4.2024

Někdo na tenis v Mostě nebo případně v okolí? :) Docela dlouho jsem to nehrál (dříve jen rekreačně), takže zatím na rozpinkání to může být v podstatě kdokoliv (muž i žena, věk nerozhoduje cca 18-55). Později na zápasy spíše muž podobné výkonnostní kategorie. :) Více info po e-mailu. Předem díky za tenisové nabídky. :) Až někdo napíše, tak potřebuji tak týden na to, abych si dal do pořádku tenisovou výbavu. :D

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na vše co bude vzájemně vyhovovat oběma, třeba i na kolo a za sportem... hledám kamarádku :)