SEZA16205036  39 let | Brno Zpět


Nesmělý, gentleman, ale lehce šašek hledá holku, dámu, ale lehce střelenou. :-) Ideálně VŠ, která bere vztah jako věc upřímnosti a důvěry, ne jen povyražení. Která se ráda směje, je zvídavá a dá se s ní bavit o kdečem, a neprotáčí oči v sloup při slovech typu geocaching, filmy, čtení/psaní, posezení s kamarády, deskovky nebo jiné hry, focení. A já je zas třeba zkusím neprotáčet u věcí jako, nevím, irské tance, šerm, nebo třeba Jane Austenová. :-) No a jinak štíhlý, 180, 38, nekuřák.

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 27 - 40 let
Mám zájem o:vážný vztah,
Město:Brno
Rok narození:1985 (39 let)
Výška:180 cm
:25.4.24 15:13
Znamení:
Vzdělání:vysokoškolské
Stav:svobodný
Postava:štíhlá
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (5)


Inzeráty uživatele (2)

MužVážně 39 let Brno

TOP  14.4.2024

Pro vznik dvoučl. minispolku // hledám milou, chytrou holku, // ideálně knihomolku // s Tolkienem v nočním stolku, // co má úsměv sladší vdolku, // radši VŠ než jen školku, // spíše zdejší nežli Polku. (Nic proti Polkám, akorát bych nerozuměl. :-) A ne, obvykle se nevyjadřuju básničkama, ale na normálně napsaný inzerát nikdo nereagoval. :-) )

MužVážně 39 let Brno

TOP  31.3.2024

Bylo, nebylo, snad celkem inteligentní VŠ sympaťák hledal milou a chytrou dívku, kterou by mohl rozesmát. Ani moc netrval na princezně na bílé kobyle. Výrazně víc ho zajímalo, jestli má koníčky alespoň nějaké (bez ohledu na barvu), umí (na rozdíl od Hloupé Jany z vedlejší vsi) číst, a jestli se spolu budou mít o čem bavit. A protože nesedal po barech, tak jestli mu nevypli internet, tak hledá dodnes... (Jo a prý nekuřák, 180, 38, říkala pohádka. :-) )