Robertsp  54 let | ZAHRANIČÍ - ostatní Zpět


Ahoj, hezký den všem.. No vlastně chybí mi jen hodná paní pro sport, cestování, lenošení...?? Žiji částečně v ČR a u moře ve Španělsku. Mám rád motorky auta, potápění, turistiku, ...lodě, vodní skútr..zvířata přírodu..pod stan i s caravanem... Muziku,divadlo,....Nekouřím, nepiju, nekoušu..přítulný, vhodný k dětem..jen ta , , poslušnost, , nic moc..?????? Pokud vás něco zaujalo písněte. ?? Nic za to nedáte

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 42 - 57 let
Mám zájem o:vážný vztah, kamarádství,
Město:ZAHRANIČÍ - ostatní
Rok narození:1970 (54 let)
Výška:175 cm
:25.4.24 19:53
Znamení:
Stav:rozvedený
Postava:tak akorát
Kouřím:ne
Piji alkohol:příležitostně

Fotky uživatele (39) Další fotky


Inzeráty uživatele (3)

Dobrý den všem, pokud budete mít čas a náladu písneme si ? Jsem Robert, pohodový nekuřák, . Jezdím na motorce, offroad, vodním skútru, kole.. mám rád přírodu, zvířata, potápění, cestování letadlem, obytným autem... relaxuji na koncertech, kině, divadle, kavárně... Nic není podmínkou.. Hezky zbytek dne.

MužVážně 54 let Svitavy

TOP  21.4.2024

Dobrý den všem, pokud budete mít čas a náladu písněmi si ? Jsem Robert, pohodový nekuřák, žijí částečně v Hradci Králové, Svitavy , Pardubice a Alicante Španělsko. Jezdím na motorce, offroad, vodním skútru, kole.. mám rád přírodu, zvířata, cestování letadlem, obytným autem... relaxuji na koncertech, kině, divadle, kavárně... Nic není podmínkou.. Hezky zbytek dne.

Dobrý den, jmenuji se Robert žijí částečně v Hradci Králové, Svitavy a Torrevieja Španělsko, jezdím na motorce, offroad, vodním skútru, ...rád cestuji, letecky, obytným autem., kole, .lodi i s potápěním, nebo odpočívám, kino, koncerty, muzikály, mám rád přírodu a zvířata.. v Torrevieja mám kočku , , mívaly, , , želvu, , ještěra a mini bulteriéra, ve Svitavách kočku, papouška kakadu, pejska , , pomerania, , Nekouřím, alkohol příležitostně v dobré společnosti... někdo na pokec, kávu .