Cirano  50 let | Brno Zpět


When you were here before Couldn't look you in the eye You're just like an angel Your skin makes me cry You float like a feather In a beautiful world I wish I was special You're so fucking special But I 'm a creep I 'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here (Radiohead-Creep)

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 41 - 60 let
Mám zájem o:vážný vztah, flirt, kamarádství, ʂȩӽ
Město:Brno
Rok narození:1974 (50 let)
Výška:187 cm
:28.4.24 9:19
Znamení:
Vzdělání:středoškolské
Stav:rozvedený
Postava:tak akorát
Kouřím:ne
Piji alkohol:ne

Fotky uživatele (11)


Inzeráty uživatele (2)

MužVážně 50 let Brno

TOP  28.4.2024

Měl jsem zde malí a úderný inzerát "Hledám. Hledáš? Třeba najdeme spolu.", ale nezaznamenal moc úspěchů tak to zkusím rozvézt. Bydlím sám umím si uklidit, to s nechutí, umím si uvařit, to s chutí, prostě se o sebe dokážu postarat, na to ženu nepotřebuju. Mám koníčky jezdím do přírody rád chodím na procházka na hrady či zámky a chodím rybařit. Ženu zde hledám na sdíleni života a intimity hledám partnerku přítelkyni milenku, ideál je aby to byla jedna žena.

MužVážně 50 let Brno

TOP  17.4.2024

Hledám zde ženu k prožití druhé poloviny (buďme optimisty) života. Jsem SŠ 187/110 krátkých vlasů, modrých očí, nosící bradku. Bydlím u sebe v bytě. Jsem spíše introvert chodím rád na procházky do přírody a navštěvuji sem tam i kino či koncerty, ale to se mi samotnému moc nechce. Fotografie tady mám nestydím se za sebe jiný to už asi moc nebude.