KaterDost  24 let | Jičín Zpět


Zvláštní povaha. :D Hodně zjednodušeně, spíše introvert a ne cholerik (v něčem melancholik, jindy/jinde zase "flegmouš"). Rád dělám něco užitečného, ale zase moc disciplinovaný nejsem. Koníčky zejména focení, tvorba videí a úprava fotek, turistika, budget nakupování, gaming (když už se nic jiného nechce), občas pečení a vaření, biohacking. Hledám kamarádku.

Další informace o uživateli

Jsem:muž
Hledám:ženu ve věku 18 - 30 let
Mám zájem o:kamarádství,
Město:Jičín
Rok narození:2000 (24 let)
Výška:170 cm
:3.5.24 21:19
Znamení:
Vzdělání:středoškolské
Stav:svobodný
Postava:štíhlá
Kouřím:ne
Piji alkohol:ne

Fotky uživatele (7)


Inzeráty uživatele (4)

MužNa výlet 24 let Jičín

TOP  22.4.2024

Ahoj, někdo na nějakou výpravu ve středu v Jičíně (ženského pohlaví)? Na nějaké zajímavé místo nebo třeba jen po obchodech? (Jde mi jen o společně strávený čas, žádná ?rotika.) Pokud se nudíš, napiš :) Víc info SZ :)

Ahoj, někdo na nějakou výpravu ve středu v HK (ženského pohlaví)? Na nějaké zajímavé místo nebo třeba jen do nákupního centra? (Jde mi jen o společně strávený čas, žádná ȩrotika.) Pokud se nudíš, napiš :) Víc info SZ :)

170 cm, štíhlý, 24 let, hledá štíhlejší slečnu do 30 let, nejlépe z HK, případně jiného města z libereckého či královéhradeckého kraje - pouze jako kamarádku, aneb nudíš se sama/je ti smutno osaměle apod - můžeme zkusit jestli si sedneme. Foto a více info v sz Těším se na odpověď :)

Kamarádka (NE s výhodami) na občasné setkávání? Jen tak procházky/výlety (třeba i na netradiční místa), nebo co bys chtěla. Nejlépe HK, ale možná jsou i jiná města. Foto a více info SZ.