Běhání a turistika : Sport



Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)

Hledám sympatickou štíhlou ženu přiměřeného věku. Aktivní, cestování, turistika, kultúra, ...

Ahoj, kdo se ke mě přidá na společné víkendové běhání, někdy třeba i v týdnu.Na pohlavi nezáleží.Budu rád za každou odpověď.

Hledám kamarádku na rekreační běhání kolem Brněnské přehrady. Luboš ??

Nepotřebuješ parťáka ke běhání? Ne výkonnostnímu:)

Někdo, s kým se budeme posouvat v běhání? Po zimě spíš začínám ale nejsem ořezávátko. :-D Mám 31 let, ale na věku mi u tebe nesejde.

Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.

Hledám kamaráda z Prahy a okolí od 25 do 45 let, kterej by se mnou chodil o víkendech na výlety do přírody, na hrady, zámky, památky, případně jezdil na kole...

Ahoj, hledám parťačku na turistiku, případně kolo-elektrokolo, in-line. Nejradši turistiku u které dost fotím a natáčím na kameru, Takže žádná honička ale kochání se přírodou. Nejčastěji vyhlídková místa, zříceniny hradů... Nemusí to být jenom jednodenní výlet.